Despre noi

Societatea S.C. BLACKINVEST S.R.L. deține exclusivitatea Brand-ului HILLMAN pentru Romania. Produsele oferite de societatea noastră oferă pasionaților de vânătoare produse cu cel mai înalt nivel calitativ, într-o combinație plăcută de nuanțe de camuflaj care pot fii folosite atât la vânătoare, drumeții cât și purtarea acestora în oraș (nuanța OAK).

HILLMAN ROMANIA a fost primul brand care a început să producă îmbrăcăminte și echipamente vânătorești de cea mai înaltă calitate. Excelența și inovația produselor oferite de HILLMAN iese în evidență prin stilul unic, calitativ și lux. Produsele și echipamentele produse de HILLMAN ating cele mai ridicate standarde calitative. Purtând un echipament produs de HILLMAN, poți arăta bine, în timp ce aspectul echipamentului celorlalți participanți lasă de dorit păstrând același aspect ani la rând, totodată ție îți va fi cald în timp ce celorlalți le va fi frig, acestea fiind doar puține din calitățile produselor HILLMAN; cel mai bine ar fi să îți dai singur seama de asta, pe site-ul nostru găsind o gamă largă de asemenea produse. Doar cumpărând aceste produse îți vei da seama de adevărata lor unicitate și calitate.

Tehnologii folosite de producătorii HILLMAN:

1. MEMBRANA ATMOTEC

Este o folie respirabilă, legat de materialul exterior formează un scut care oferă protecție suplimentară termică și rezistență la apă, asigură microclimatul optim în jurul corpului.
Pentru a îmbunătăți performanța PCM (FAZA schimbare materială) micro-capsule care se topesc și se solidifică la o anumită temperatură, această tehnologie inovatoare este utilizată de NASA pentru a proteja astronauții de temperaturi extreme, scut tehnologie ATMOTEC®PLASMA este
excepțional impermeabil și respirabil soluție de protecție împotriva intemperiilor, fiind capabil să mențină echilibrul ideal unui microclimat extrem.

2.TEHNOLOGIA SILVER GEAR

Această tehnologie sofisticată Nano-Tehnology a permis producătorilor Hillman să aplice un strat nano argint la materialul anti-bacterian și anti-miros, efectul materialului acoperit permițând ionilor de argint blocarea răspândiri mirosului care cauzeaza bacterii ca Propionibacterium și Staphlococcus epiderma.

Cum funcționează argintul nano? Este cunoscut prin oxidare parțială și eliberare de ioni de argint. Ionii de argint interacționează cu peretele celular peptidoglican(antibiotice β- lactamice) și membrana plasmatică.

Moto: VIAȚA ESTE O VÂNĂTOARE


Compară 0