SET ECHIPAMENT XPR HYBRID HILLMAN

Nou

Adăugaţi la wishlist

Compară

 
Mai multe detalii

Un echipament care combina  tesatura unica Cottonsuede  cu pielea de caprioara, oferind calitate la cel mai inalt nivel.Folosind tehnolgii precum silver gear acest costum este anti-bacterian, anti-miros, iar microfibrele special concepute pentru a nu produce zgomot fac ca acest costum sa se preteze atat vara cat si toamna la partidele de vanatoare. 

SETUL CUPRINDE:

  • JACHETA XPR HYBRID HILLMAN
  • PANTALONI XPR HILLMAN
  • BASCA IMPERMEABILA CAMUFLAJ 3DX HILLMAN

  • Piele de caprioara materiaL
  • Silvergear acoperire ® 
  • 2 buzunare de bază pe fiecare parte 
  • buzunar pentru radio

TEHNOLOGIA SILVER GEAR

Aceasta tehnologie sofisticata Nano-Tehnology a permis producatorilor Hillman să aplice un strat nano argint la materialul anti-bacterian si anti-miros,efect materialul acoperit permite ionilor de argint blocarea răspândiri mirosului care cauzeaza bacterii ca Propionibacterium și Staphlococcus epiderma.

Cum funcționează argintul nano? este cunoscut prin oxidare parțială și eliberare de ioni de argint, ioni argint interacționa cu: peretele celular peptidoglican(antibiotice β- lactamice) și membrana plasmatică.

Confectionat din microfibre special concepute pentru a nu produce zgomot la deplasare, acest gen de pantaloni de vanatoare se preteaza atat intr o seara racoroasa de vara cat si toamna. Dotat cu multiple buzunare (7 la numar).

 Cele doua buzunare laterale sunt prevazute cu cate o cartusiera pentru 3 cartuse cu alice si 3 pentru glont. Talia si zona gleznelor se poate ajusta cu banda velco respectiv o curea.
-strat DWR
-strat silvergear
-Atmotec ® membrana (BR13'000 / WP15'000)
-Heatmax
-Sistemul Velcro Beltlock ®
-2 buzunare de marfă cu magneți 

Scrieţi o recenzie

SET ECHIPAMENT XPR HYBRID HILLMAN

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

13 Alte produse din aceeași categorie

Compară 0