SET ECHIPAMENT XPR AUTUM HILLMAN

Nou

Adăugaţi la wishlist

Compară

 
Mai multe detalii

Un echipament care poate fi purtat de primavara pana toamna, oferindu ti un bun confort termic, dar in acelasi timp fiind foarte util pentru diferite accesorii folosite la partidele de vanatoare datorita multimii buzunarelor cu care este dotata atat vesta cat si geaca si pantalonii.

Dupa cum puteti observa Brandul Hilman , detine o gama variata de produse multifunctionale. Dar cateodata aveti nevoie de un set elegant si simplu fiind ultraergonomic si usor.Acest set este ceea ce va trebuie pentru a fi in largul dumneavoastra.

SETUL CUPRINDE:

  • JACHETA XPR HYBRID HILLMAN
  • VESTA XPR HILLMAN
  • PANTALONI XPR HILLMAN
  • BASCA IMPERMEABILA CAMUFLAJ 3DX HILLMAN

  • Piele de caprioara materiaL
  • Silvergear acoperire ® 
  • 2 buzunare de bază pe fiecare parte 
  • buzunar pentru radio

TEHNOLOGIA SILVER GEAR

Aceasta tehnologie sofisticata Nano-Tehnology a permis producatorilor Hillman să aplice un strat nano argint la materialul anti-bacterian si anti-miros,efect materialul acoperit permite ionilor de argint blocarea răspândiri mirosului care cauzeaza bacterii ca Propionibacterium și Staphlococcus epiderma.

Cum funcționează argintul nano? este cunoscut prin oxidare parțială și eliberare de ioni de argint, ioni argint interacționa cu: peretele celular peptidoglican(antibiotice β- lactamice) și membrana plasmatică.

Confectionat din microfibre special concepute pentru a nu produce zgomot la deplasare, acest gen de pantaloni de vanatoare se preteaza atat intr o seara racoroasa de vara cat si toamna. Dotat cu multiple buzunare (7 la numar).

 Cele doua buzunare laterale sunt prevazute cu cate o cartusiera pentru 3 cartuse cu alice si 3 pentru glont. Talia si zona gleznelor se poate ajusta cu banda velco respectiv o curea.
-strat DWR
-strat silvergear
-Atmotec ® membrana (BR13'000 / WP15'000)
-Heatmax
-Sistemul Velcro Beltlock ®
-2 buzunare de marfă cu magneți  

Scrieţi o recenzie

SET ECHIPAMENT XPR AUTUM HILLMAN

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

13 Alte produse din aceeași categorie

Compară 0