SET ECHIPAMENT BOLT HILLMAN

Nou

Adăugaţi la wishlist

Compară

 
Mai multe detalii

Echipamentul Bolt de la Hillman este o alegere excelentă pentru vanatoarea pe timp de iarna,extra calduros si ușor. Design-ul său întruchipează cea mai buna funcționalitate optimă pentru condiții de iarnă cu o membrană Atmotec . Complet rezistent la apa si extrem de respirabil. Disponibil in  5 modele de camuflaj, care oferă avantajul de deghizare perfectă în aproape orice mediu de vanatoare. 

SETUL CUPRINDE:

  • PALTON BOLT HILLMAN
  • BLUZA XPR HILLMAN
  • PANTALONI BOLT HILLMAN

Acest model ofera avantajul de deghizare perfecta pentru mediul de vânătoare 

Respirabilitate 8000g/m²/24 de ore veti garanta o potrivire confortabilă în timp ce se deplasează care rămâne mereu uscat.

Împreună cu un strat protector de rezistenta la apa DWR®

Buzunare 2 față, 2 în spate, plus 2 buzunare ascunse pentru cuțit de buzunar suplimentar asigură spațiu de stocare suficient.Pantalonul este înălțat pentru confort termic maxim și oferă, de asemenea  folosind arici, precum și la glezne.

Pantaloni de iarnă Hillman Bolt pot fi utilizati la temperaturi între + 5 ° C până la -20 ° C

MEMBRANA ATMOTEC

Este o folie respirabila, legat de materialul exterior formeaza un scut care oferă protecție suplimentară termică si rezistenta la apa,asigură microclimatul optim în jurul corpului.
pentru a îmbunătăți performanța PCM (FAZA schimbare materială)micro-capsule care se topesc și se solidifică la o anumită temperatură,această tehnologie inovatoare este utilizata de NASA pentru a proteja astronautii de temperaturi extreme, scut tehnologie ATMOTEC®PLASMA este
excepțional impermeabil și respirabil soluție de protecție împotriva intemperiilor.fiind capabil să mențină echilibru ideal unui microclimat extrem.

CUM FUNCTIONEAZA?
În timpul unei activitati,corpul se incalzeste și cauzează transpirație.
Când îmbrăcămintea este echipata cu MEMBRANA ATMOTEC® scut tehnologic micro-capsule care absorb surplusul de căldură atunci când temperatura corpului microclimat depășește 32 ° C. Această căldură este stocată și eliberată atunci când temperatura scade sub 28 ° C în mediul cald micro-capsulele poat fi suprasolicitate și opresc excesul de căldură transportand spre exterior prin micro-pori.

Acoperirea 2xDWR creează suprafață dublă hidrofob,împiedică picăturile de ploaie sa intre in material.

Impermeabil 2xDWR Durabil Duble este un înveliș de protecție de înaltă performanță adăugat la țesături pentru a face materialul rezistent la umezire. Creează o laminare moleculară în jurul fibrelor textile care previne stratul exterior al hainei de la a deveni saturat cu apă, murdărie de sânge și il face mai ușor de curățat și întreținut .DWR păstrează materialul uscat si confortabil atunci când plouă, deoarece nu permite picăturilor de ploaie sa se imbibe și să facă îmbrăcămintea sa fie grea.Protectia DWR nu este permanenta,functionalitatea sa scade dupa 30de cicluri de spalare.

TEHNOLOGIA SILVER GEAR

Aceasta tehnologie sofisticata Nano-Tehnology a permis producatorilor Hillman să aplice un strat nano argint la materialul anti-bacterian si anti-miros,efectul materialului acoperit permite ionilor de argint blocarea răspândiri mirosului care cauzeaza bacterii ca Propionibacterium și Staphlococcus epiderma.

Cum funcționează argintul nano? Este cunoscut prin oxidare parțială și eliberare de ioni de argint.

Scrieţi o recenzie

SET ECHIPAMENT BOLT HILLMAN

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

13 Alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compară 0